elämäntaito

Robinin kanssa yhdessä

Teoksen nimi: 

Yhdessä

Yhdessä on kirjan nimi, joka on aika lailla sopiva, sillä kirja on tehty yhdessä ison joukon kanssa. Robin on nuori poplaulaja, jolle on kertynyt iso fanijoukko. Susa Ruuhilahti on koonnut fanien ajatuksia tähän kirjaan, jonka päähenkilö on Robin.

Kirja on raikas elämäntaito-opas nuorille, mutta kyllä ikääntyneemmätkin voivat sen lukea ja miettiä, miten on tullut elettyä ja vieläkö olisi jotain parantamisen varaa.

Aiheet: 

Optimismi ei ole toiveajattelua

Teoksen nimi: 

Mitä optimisteilta voi oppia

Voiko optimismia oppia ja mitä se on? Miksi? Tämän kirjan mukaan optimistiksi voi oppia, optimismi on toimintaa ja optimistit ovat onnellisempia, terveempiä, elävät pitempään, selviävät ongelmista helpommin ja saavat usein parempaa palkkaa. Tässä lienee joitakin tavoiteltavia asioita.

Aiheet: 

Valitsemisen vaikeus?

Teoksen nimi: 

Kultaisella keskitiellä : valitse valitseminen

Ikuisena pohdiskelijana tartuin kirjaan sen nimen ja käsittelemiensä aiheiden perusteella; kiire, kuka olen ja mitä haluan, onko elämällä tarkoitus. Esipuheessaan Aulanko lainaa Juice Leskistä:" Tiedän mistä tuun, Tiedän minne meen. Mutta kerro, missä mennään."Kukapa ei olisi tällaisia asioita mielessään pähkäillyt?

Aiheet: 

Tilaa syöte RSS - elämäntaito