Opiskele Kyytissä soittoa tai laulua

Kyyti-kirjastojen kirjastokortilla voit nyt opiskella soittoa ja laulua kotimaisen Rockwayn verkkokursseilla paikasta riippumatta. Tarjolla on 20 kurssia mm. bassolle, rummuille, pianolle, kitaralle, laululle, ukulelelle ja huuliharpulle.

Kaikki kurssit ovat suomenkielisiä. Lisäksi käytössäsi ovat metronomi, viritin ja mahdollisuus äänittää itseäsi.

Lainaa ja varaa kursseja

Kirjaudu Kyytin Rockway-kokoelmaan kirjastokorttisi numerolla ja tunnusluvulla osoitteessa http://kirjastot.rockway.fi/kyyti. Kirjautumistunnukset ovat siis samat kuin esimerkiksi lainoja uusittaessa.

Jokaisesta kurssista on yksi lisenssi eli yhtäaikainen lainausoikeus. Lainaa kurssi painamalla Lainaa-painiketta. Ensimmäisellä lainaus- tai varauskerralla sinua pyydetään antamaan yhteystietosi.

Kurssien laina-aika on 14 vuorokautta. Jos haluamasi kurssi on jo lainassa, voit varata sen painamalla Liity jonoon -painiketta. Jos et enää tarvitse lainaamaasi kurssia, palautathan sen painamalla kurssin sivulla Peruuta lainaus, jotta muutkin pääsevät opiskelemaan.

Rockway-verkkokursseja voi käyttää kaikilla yleisimmillä, päivitetyillä selaimilla. Kursseja voi katsoa tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella, mutta välineet (metronomi, viritin ja äänitä itsesi) toimivat ainoastaan tietokoneella. Verkkoyhteyden tulee olla yli 2 mb/s, jotta videot toimivat sujuvasti.

Pääset kirjautumaan ulos painamalla Takaisin Kyyti -linkkiä. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä Rockwayn omalla palautelomakkeella.

Aiheet: