Tiedotteet Kouvola - Iitti

Kirjastojärjestelmän päivitys ei vaikuta tapahtumiin

Kyyti-kimpan ja Kouvolan kirjastojen k√§yt√∂ss√§ olevan kirjastoj√§rjestelm√§n versiop√§ivitys toteutetaan ajalla 5.‚ąí8.3.2018. Toimenpide ei vaikuta Kouvolassa tapahtumien toteutukseen, vaan tapahtumat j√§rjestet√§√§n ilmoitetulla tavalla kaikissa Kouvolan kirjastopisteiss√§ - siis my√∂s muutoin kiinni olevissa kirjastoissa.

Tapahtumat toteutetaan sulun aikana

Kirjastojärjestelmän versiopäivitys sulkee osan kirjastoista, mutta tapahtumat järjestetään suunnitellulla tavalla, vaikka kirjastopiste olisi muutoin kiinni. Tapahtumat ovat seuraavat:

Kirjastojärjestelmän päivitys aiheuttaa muutoksia

Kyyti-kirjastojen k√§yt√∂ss√§ olevan kirjastoj√§rjestelm√§n versiop√§ivitys toteutetaan ajalla 5.‚ąí8.3.2018. Toimenpiteen aikana suurin osa Kymenlaakson kirjastoista on kiinni. Kouvolassa pystyt√§√§n pit√§m√§√§n avoinna vain Kouvolan p√§√§kirjasto ma-to klo 9 ‚Äď 18 ja Myllykosken kirjasto ma-ti klo 13‚ąí19 sek√§ ke-to klo 10‚ąí16. Muut Kouvolan kirjastot ovat kiinni. Kotkan p√§√§kirjaston lehtisali¬†on¬†auki klo 9-16 ja Iitin kirjasto on auki. Muut kirjastot ovat Kyyti-alueella kiinni versionvaihdon ajan.

Lisäksi huomioitavaa: