Tietoa Mediamajasta

Selkosivut
Asiaa selkokielellä

Mediamaja on yhteisöllinen tila Kouvolan pääkirjastossa, jossa järjestetään tapahtumia, luentoja, konsertteja, mediakasvatuksellisia työpajoja oppilaitoksille ja erilaisille ryhmille sekä annetaan henkilökohtaista opetusta mm. videon- ja kuvankäsittelyyn sekä musiikin äänitykseen ja miksaukseen. Tiistaisin ja torstaisin Mediamaja toimii keskustan alueen nuorisotilana.

Mediamaja antaa digineuvontaa, kuten tietokoneen, tablettien ja älypuhelimien käytön opetusta sekä auttaa asiakasta jokapäiväisten digitaalisten palvelujen käytössä. Mediamajassa voi myös digitoida diakuvat, negatiivit, C-kasetit, VHS-kasetit ja vinyylit.

Mediamajassa on myös runsaasti hengaustilaa ja ajanviettotapoja vaikkapa pelaamisen tai säkkituolissa lojumisen merkeissä, niin nuorille kuin vanhemmillekin. Tilassa on useita pelikonsoleita eri vuosikymmeniltä 80-luvulta tähän päivään kasibittisestä Nintendosta Playstation neloseen.

Mediamajan studiossa voit nauhoittaa bändisi demon tai oman biisin. Tee taustat ja paukuta biitit Cubase 5- tai Ableton live lite -ohjelmilla. Käytössäsi on myös Roland TD-11 -sähkörummut, midikoskettimisto, basso, akustinen kitara, sekä sähkökitara efektipedaaleineen. Jos laitteet ja ohjelmat eivät ole ennestään tuttuja, autamme sinut alkuun ja neuvomme aina tarvittaessa.

Mediamajan nuokkari on avoinna tiistaisin ja torstaisin klo 14-20. Silloin tila, pelikonsolit, soittimet, äänitysstudio, pingispöytä ja muut laitteet ja palvelut on varattu alle 18-vuotiaille. Paikalla on aina kaupungin nuoriso-ohjaaja ja kirjaston mediatuottaja.

Yhteyshenkilö
Tuomo Mannonen
mediatuottaja
tuomo.mannonen@kouvola.fi
020 615 1333

Medimaja Youtubessa

Mediamaja Facebookissa

Mediamaja Instagramissa

Mediamajakouvola.blogspot.fi/

Mediamaja Flickerissä

Mediamaja Kirjastokaistalla

Mediamajan esittelyvideo

Aiheet: