Nuoret

nuoret_content_bg5.jpg

 

 

 

 

 

 

Lainaa pelejä, lehtiä, musiikkia, elokuvia ja kirjoja.

Kokoonnu porukalla. Kirjastossa on tiloja, joita voi varata käyttöön tai joissa voi vapaasti oleskella. Kirjastossa on lautapelejä, joita voi pelata kirjaston tiloissa ilman lainaamista.

Opiskele yksin tai kimpassa. Kirjasto on mainio läksyjen luku- tai opiskelupaikka. Kirjastoissa on asiakastietokoneita ja usein myös langaton verkko, kannettavia tietokoneita lainaksi ja hiljaista tilaa opiskeluun.

Osallistu tapahtumiin tai tuo oma tapahtumasi kirjastoon. Kirjaston tapahtumista saa tietoa Kyyti-sivuilta ja kirjastojen Facebookissa. Kirjastoissa on mahdollista esitellä harrastuksia tai vaikka esiintyä bändisi kanssa.

Anna palautetta ja tee hankintatoive. Palautteen ja hankintatoiveen voit tehdä netin kautta tai kasvokkain. Kirjastoissa on chattivihkoja palautteenantoa varten.

Nuorten verkkolukupiirissä keskustellaan kuukaudenkirjoista ja muista mielenkiintoisista kirjoista. Verkkolukupiirin löydät osoitteesta kyytinuortenlukupiiri.blogspot.com.

Aiheet: 

Ajankohtaista

Syksystä 2017 alkaen Myllykosken kirjasto toimii omatoimikirjastona. Kirjastossa on jokaisena arkipäivänä henkilökohtaista...

Lue lisää

Tiesitkö, että lukemalla vain kolme kirjaa, voit voittaa kymmenen arvoisen pitsalahjakortin, jos olet alle 20 vuotta ja asut tai käyt koulua Kotkan kaupungissa.Totta se on! Lukemalla kolme...

Lue lisää

Lukemista niille, joille lukeminen tuottaa vaikeuksia

Viime vuosina on ilmestynyt ilahduttavan paljon myös selkokielisesti kirjoitettuja nuortenkirjoja. Mukaan mahtuu niin fantasiaa kuin...

Lue lisää

Oletko lukija vai katsotko mieluummin elokuvia?

Nuorten tapahtumat