Nuoret

nuoret_content_bg5.jpg

 

 

 

 

 

 

Lainaa pelejä, lehtiä, musiikkia, elokuvia ja kirjoja.

Kokoonnu porukalla. Kirjastossa on tiloja, joita voi varata käyttöön tai joissa voi vapaasti oleskella. Kirjastossa on lautapelejä, joita voi pelata kirjaston tiloissa ilman lainaamista.

Opiskele yksin tai kimpassa. Kirjasto on mainio läksyjen luku- tai opiskelupaikka. Kirjastoissa on asiakastietokoneita ja usein myös langaton verkko, kannettavia tietokoneita lainaksi ja hiljaista tilaa opiskeluun.

Osallistu tapahtumiin tai tuo oma tapahtumasi kirjastoon. Kirjaston tapahtumista saa tietoa Kyyti-sivuilta ja kirjastojen Facebookissa. Kirjastoissa on mahdollista esitellä harrastuksia tai vaikka esiintyä bändisi kanssa.

Anna palautetta ja tee hankintatoive. Palautteen ja hankintatoiveen voit tehdä netin kautta tai kasvokkain. Kirjastoissa on chattivihkoja palautteenantoa varten.

Nuorten verkkolukupiirissä keskustellaan kuukaudenkirjoista ja muista mielenkiintoisista kirjoista. Verkkolukupiirin löydät osoitteesta kyytinuortenlukupiiri.blogspot.com.

Aiheet: 

Ajankohtaista

Kirjastokortilla voi nyt opiskella musiikkia suomenkielisillä verkkokursseilla.

Asiakkailta perittävä aineiston varausmaksu poistuu kaikissa Kymenlaakson Kyyti-kirjastoissa 2.1.2017 alkaen.

Kyyti-kirjastot tarkistavat asiakkaiden yhteystietoja. Jos tarkistusta ei tehdä määräaikaan mennessä, kirjastokortti vanhentuu eikä lainaus onnistu ennen kortin voimassaolon uusimista.

Kyyti-kirjastojen kokoelmissa on paljon mielenkiintoisia konsolipelejä ja niitä hankitaan jatkuvasti lisää. Jos oman lähikirjastosi pelihyllystä ei löydy pelattavaa, voit katsella Kyytin...

Lue lisää

Nuorten tapahtumat