Nuoret

nuoret_content_bg5.jpg

 

 

 

 

 

 

Lainaa pelejä, lehtiä, musiikkia, elokuvia ja kirjoja.

Kokoonnu porukalla. Kirjastossa on tiloja, joita voi varata käyttöön tai joissa voi vapaasti oleskella. Kirjastossa on lautapelejä, joita voi pelata kirjaston tiloissa ilman lainaamista.

Opiskele yksin tai kimpassa. Kirjasto on mainio läksyjen luku- tai opiskelupaikka. Kirjastoissa on asiakastietokoneita ja usein myös langaton verkko, kannettavia tietokoneita lainaksi ja hiljaista tilaa opiskeluun.

Osallistu tapahtumiin tai tuo oma tapahtumasi kirjastoon. Kirjaston tapahtumista saa tietoa Kyyti-sivuilta ja kirjastojen Facebookissa. Kirjastoissa on mahdollista esitellä harrastuksia tai vaikka esiintyä bändisi kanssa.

Anna palautetta ja tee hankintatoive. Palautteen ja hankintatoiveen voit tehdä netin kautta tai kasvokkain. Kirjastoissa on chattivihkoja palautteenantoa varten.

Nuorten verkkolukupiirissä keskustellaan kuukaudenkirjoista ja muista mielenkiintoisista kirjoista. Verkkolukupiirin löydät osoitteesta kyytinuortenlukupiiri.blogspot.com.

Kotkan yläkoulujen ja lukioiden lukudiplomi on teemoittainen lukusuosituslista, jota voi valinnan mukaan suorittaa joko lukudiplomin tapaan tai josta voi etsiä uutta lukemista useiden teemojen alta.

Aiheet: 

Liitetiedostot: 

Ajankohtaista

Pyysimme Iitin kirjastossa TET-harjoittelijoiltamme hyviä suosituksia.

Pyysimme Iitin kirjastossa TET-harjoittelijoiltamme suosituksia. Tässä Oona Tuomaisen kirjavinkit.

Lukemista niille, joille lukeminen tuottaa vaikeuksia

Viime vuosina on ilmestynyt ilahduttavan paljon myös selkokielisesti kirjoitettuja nuortenkirjoja. Mukaan mahtuu niin fantasiaa kuin...

Lue lisää

Oletko lukija vai katsotko mieluummin elokuvia?

Nuorten tapahtumat

16.7.

20.8.

16.7.

16.7.

20.8.