Kirjallisuuslinkkejä

Authors’ Calendar
Englanninkielinen sivusto, josta löytyy tietoa lukuisista kirjailijoista antiikin ajoista nykypäivään. Kalenterihaulla kirjailijoita voi etsiä heidän syntymäpäiviensä mukaan. Sivusto on luotu Kuusankosken kirjastossa.

DekkariNetti
DekkariNetissä voi tutustua dekkariuutuuksiin ja -kirjailijoihin sekä suomalaisiin dekkarisarjoihin. Sivustolta löytyy myös luettelo dekkaristien salanimistä. Sivusto on luotu Tornion kaupunginkirjastossa.

Dekkaripäivät
Jo vuodesta 1997 järjestetty rikoskirjallisuuteen erikoistunut kirjallisuustapahtuma, joka järjestetään Kouvolassa vuosittain kesäkuun alussa.

Kirjasampo
Kaunokirjallisuuden verkkopalvelu, josta löytyy kiinnostavia kirjailijoita, kirjoja ja uusia lukukokemuksia. Palvelu sisältää tietoja tuhansista romaaneista, novelleista ja runokokoelmista. Lisäksi sivulla voi muun muassa lukea aikalaisarvioita teoksista, tarkistaa kirjojen saatavuus omassa lähikirjastossa, sekä etsiä kirjoja kansikuvahaun avulla.

Kymenlaakson kirjailijat
Sivusto esittelee yli 350 kymenlaaksolaista kirjailijaa, runoilijaa ja näytelmäkirjailijaa. Mukana on niin ammattikirjailijoita kuin harrastajakirjoittajiakin. Matrikkelia ylläpitää Kouvolan kaupunginkirjasto-maakuntakirjasto.

Linkki maailman runouteen
Linkki maailman runouteen on Lahden kaupunginkirjasto-maakuntakirjaston tuottama tietokanta käännösrunoista. Se sisältää tietoja yli 30 000 runon suomennoksista antiikin ajasta nykypäivään. Runoja voi hakea esimerkiksi runon nimen, kirjoittajan, kääntäjän ja/tai alkusäkeiden perusteella.