E-aineistot

Kyyti-kirjastot tarjoavat asiakkailleen erilaisia sähköisiä aineistoja kirjastoissa tai kotona käytettäviksi.

E-kirjat

Kyyti-kirjastojen yhteisessä e-kirjakokoelmassa on jo satoja teoksia. Ajantasainen teoslista löytyy tästä linkistä (lisää tietoa ja ohjeet e-kirjojen käyttöön).

E-äänikirjat

Kyyti-kirjastojen e-kirjakokoelmassa on myös e-äänikirjoja. Lisää tietoa ja ohjeet löytyvät tästä linkistä.

Celian digitaaliset äänikirjat lukemisesteisille

Celian äänikirjat on tarkoitettu henkilöille, jotka eivät voi lukea tavallista kirjaa, kuten sokeat ja heikkonäköiset, henkilöt, joilla on lukihäiriö tai henkilöt, joilla on jokin fyysinen lukemiseste. Lisätietoja tästä linkistä.

E-lehdet

Kotimaiset aikakauslehdet
eMagz-palvelussa on luettavissa yli 30 kotimaista aikakauslehteä. Palvelua voi käyttää kaikissa Kyyti-kirjastoissa (lisää tietoa).

Kotimaiset sanomalehdet
ePress-palvelussa on luettavissa yli 200 kotimaista paikallis- ja maakuntalehteä. Palvelua voi käyttää kaikissa Kyyti-kirjastoissa (lisää tietoa).

Ulkomaiset sanoma- ja aikakauslehdet
PressReader on kansainvälinen lehtipalvelu, joka sisältää yli 6 000 lehteä 120 maasta yli 60 kielellä. Palvelussa lehdet ovat täysin samanlaisia kuin painetut lehdet. Noin puolet sisällöstä on sanomalehtiä ja puolet aikakauslehtiä. Palvelua voi käyttää Haminan, Iitin, Kotkan ja Kouvolan kirjastoissa sekä kotona kirjautumalla näiden kirjastojen kirjastokortilla (lisää tietoa).

Musiikki

Naxos-musiikkipalveluiden kautta voi kuunnella maksutta klassista musiikkia, jazzia, maailmanmusiikkia ja etnoa. Palveluita voi käyttää kotona kirjautumalla kirjastokortilla (lisää tietoa).

Verkossa toimivassa Rockway-musiikkikoulussa voi opiskella soittoa, laulua ja äänittämistä. Tarjolla on 20 suomenkielistä kurssia bassolle, rummuille, pianolle, kitaralle, laululle, ukulelelle ja huuliharpulle. Lisäksi käytössäsi ovat metronomi ja viritin. Palvelussa on mahdollisuus äänittää itseäsi. Jokaisesta kurssista on yksi lisenssi eli yhtäaikainen lainausoikeus. Kurssien laina-aika on 14 vuorokautta. Lainassa olevan kurssin voi myös varata. Palveluun kirjaudutaan verkkokirjastotunnuksilla täältä.

Tietokannat

Artikkelit

Suomen lääkärilehti
Lehden koko sisältö vuodesta 1992 lähtien on luettavissa Kotkan ja Kouvolan kirjastoissa.

Englannin ja venäjän sanakirjat
MOT Sanakirjat. Palvelua voi käyttää Kouvolan kirjastoissa.

 
Katso myös:

 

Aiheet: