Ajankohtaista nuorille

nuoret_content_bg5.jpg

Asutko Kotkassa? Luetko? Kiinnostaako ilmainen pitsa?

Tiesitkö, että lukemalla vain kolme kirjaa, voit voittaa kymmenen arvoisen pitsalahjakortin, jos olet alle 20 vuotta ja asut tai käyt koulua Kotkan kaupungissa.Totta se on! Lukemalla kolme haluamaasi kirjaa voit osallistua Kotkan kirjaston järjestämään Lue itsesi pitsalle -kampanjaan, jossa arvotaan kymmenen kappaletta kymmenen euron lahjakorttia osallistuneiden kesken Kotkan kaupungissa asuvien ja kampanjaan osallistuneiden nuorten kesken. Et siis vaadu kuin hieman aikaa lukemiselle ja arpaonnea!

Kuinka osallistun?

Kouvolan kirjastojen kesäaukioloajat 2017

Kouvolan kirjastojen aukioloajat 5.6.‚Äď3.9.2017

Kaikki kirjastot ovat kesällä auki maanantaista perjantaihin. Haanojan omatoimiaikaan on lisätty kuusi tuntia talviaikaan verrattuna. Korian, Valkealan ja Jaalan kirjastoissa on pieniä muutoksia kesään 2016 verrattuna, mutta muutokset eivät vähennä aukiolotunteja.

Kouvolan pääkirjasto
Henkilökohtaista palvelua:
ma‚ąíto 10‚ąí19, pe 10‚ąí18
Omatoimiaika: ma‚Äďpe 9‚Äď10
la suljettu

Selkokirjat

Lukemista niille, joille lukeminen tuottaa vaikeuksia

Viime vuosina on ilmestynyt ilahduttavan paljon myös selkokielisesti kirjoitettuja nuortenkirjoja. Mukaan mahtuu niin fantasiaa kuin jännitystäkin, sekä tietysti myös perinteisempiä nuorten elämää käsitteleviä kirjoja. Selkokirjat eroavat yleensä normaaleista kirjoista siten, että tekstiä on vähemmän ja lauseet ja sanavalinnat on helppolukuisempia kuin normaaleissa kirjoissa.

Aiheet: 

Toukokuun poikkeusaukioloajat Kouvolan kirjastoissa

Kouvolan kirjastot
ma 1.5. vapunpäivä, kaikki kirjastot kiinni
ke 24.5. henkilökunnan koulutuspäivä, kaikki kirjastot kiinni
to 25.5. helatorstai, kaikki kirjastot kiinni

Kirjastoautot
Kirjastoautot eivät liikennöi 1.5., 24.5. ja 25.5.

Omatoimikirjastot
Avoinna normaalien aukioloaikojensa mukaisesti.
Elim√§en ja Inkeroisten omatoimikirjastot avoinna ma‚Äďsu 7‚Äď20
Haanojan omatoimikirjasto avoinna ma‚Äďto 7‚Äď20 ja pe‚Äďsu 7‚Äď18

 

Nappaa kaikki Pokémon Go -oppaat!

Viime kesän heinäkuussa Pokémon Go -mobiilipeli sai yhtäkkiä valtavan määrän jengiä rymyämään puistoissa ja pusikoissa pokémonien perässä. Osa kuitenkin ehkä pääsi kunnolla pelaamaan vasta joululomalla uudella lahjapuhelimella. Pelistä helmikuussa julkaistu uusi päivitys tuntuu myös innostaneen monet uudelleen pokémoneja kouluttamaan. Iitin kirjaston kännyköiden latauspisteellä vilinä on ainakin taas vilkastunut.

Aiheet: 

Sivut

Tilaa syöte Ajankohtaista nuorille (RSS)