Ajankohtaista nuorille

nuoret_content_bg5.jpg

Lainaa pelejä!

Kuva: KAVI / Peliviikko.fi

Kyyti-kirjastojen kokoelmissa on paljon mielenkiintoisia konsolipelejä ja niitä hankitaan jatkuvasti lisää. Jos oman lähikirjastosi pelihyllystä ei löydy pelattavaa, voit katsella Kyytin konsolipelivalikoimaa täältä. Rajaa hakua tarpeen mukaan ja varaa mieleisesi peli! Aikuistenosaston peleistä menee euron varausmaksu. Nuortenosaston pelien varaaminen on maksutonta.

Vaellus

Haaveiletko puuttomassa tunturissa kulkemisesta? Haluatko kuunnella hiljaisuutta keskellä erämaata? Haluatko tuntea itsesi osaksi luontoa?

Kirjojen kautta on helppo tutustua aiheeseen.

Kiinnostaako sirkus?

Olen 17-vuotias lukiolaistyttö Kuusankoskelta ja olen tänä kesänä kirjastossa kesätöissä. Harrastuksiini kuuluu sirkus, erilaiset tanssit sekä musiikki. Nuo kaikki ovat jokainen omalla tavallaan minulle hyvin tärkeitä ja osana elämääni päivittäin. Ajattelen myös niiden tukevan toinen toisiaan. Musiikkia kuuntelen aina, kun mahdollista ja harjoittelen parasta aikaa kitaran soittoa. Tanssiharjoituksissa käyn monesti viikossa. Tanssi on mielestäni ihana harrastus, jossa pääsee näyttämään itseään ja osaamistaan monin eritavoin. Se on hyvin luovaa ja taiteellista, varsinkin nykytanssi sekä showtanssi. Tällä hetkellä nykytanssi on minusta se kiehtovin sekä uutena mielenkiinnon kohteena on tullut latinotanssit ja niiden mukana tuoma espanjalaisen musiikki. Showtanssia en ole vielä itse tanssinut mutta aion aloittaa sen syksyllä.

Sivut

Tilaa syöte Ajankohtaista nuorille (RSS)