Ajankohtaista lapsille

Kirjastoauto Oravan Matti ei kulje t√§n√§√§n ja huomenna 19.‚Äď20.7.

Tiedote 19.7.2017

Kirjastoauto Oravan Matti ei poikkeuksellisesti aja t√§n√§√§n ja huomenna 19.‚Äď20.7.2017. Pahoittelemme tilannetta.

Lisätietoa:

Raija Hasu
puh. 020 615 4812, raija.hasu[at]kouvola.fi

Myllykosken omatoimikirjaston asiakaskysely

Syksystä 2017 alkaen Myllykosken kirjasto toimii omatoimikirjastona. Kirjastossa on jokaisena arkipäivänä henkilökohtaista palvelua ja lisäksi voit asioida omatoimiaikana omalla kirjastokortillasi.

Kirjaston tiloissa aloittaa toimintansa kaupungin nuorisopalvelut. Hyvinvointiasema jatkaa toimintaansa kirjaston tiloissa. Nämä muutokset edellyttävät kirjaston tilojen uudelleen järjestelyjä, jotka kohdistuvat nykyiseen lehtisaliin ja näyttelytilaan.

Kesän lukubingo lapsille

Lue kesällä kirjoja ja osallistu lukubingoon! Luettavat kirjat saat valita itse. Kouvolan kirjastojen lastenosastolta saat mukaasi bingokupongin ja ohjeet. Voit myös itse tulostaa bingokupongin täältä.

Kun saat täyteen kokonaisen bingorivin, täytä tietosi lomakkeeseen ja palauta se johonkin Kouvolan kirjastopisteistä 1.9.2017 mennessä. Osallistuneiden kesken arvotaan yllätyskasseja.

Asutko Kotkassa? Luetko? Kiinnostaako ilmainen pitsa?

Tiesitkö, että lukemalla vain kolme kirjaa, voit voittaa kymmenen arvoisen pitsalahjakortin, jos olet alle 20 vuotta ja asut tai käyt koulua Kotkan kaupungissa.Totta se on! Lukemalla kolme haluamaasi kirjaa voit osallistua Kotkan kirjaston järjestämään Lue itsesi pitsalle -kampanjaan, jossa arvotaan kymmenen kappaletta kymmenen euron lahjakorttia osallistuneiden kesken Kotkan kaupungissa asuvien ja kampanjaan osallistuneiden nuorten kesken. Et siis vaadu kuin hieman aikaa lukemiselle ja arpaonnea!

Kuinka osallistun?

Kouvolan kirjastojen kesäaukioloajat 2017

Kouvolan kirjastojen aukioloajat 5.6.‚Äď3.9.2017

Kaikki kirjastot ovat kesällä auki maanantaista perjantaihin. Haanojan omatoimiaikaan on lisätty kuusi tuntia talviaikaan verrattuna. Korian, Valkealan ja Jaalan kirjastoissa on pieniä muutoksia kesään 2016 verrattuna, mutta muutokset eivät vähennä aukiolotunteja.

Kouvolan pääkirjasto
Henkilökohtaista palvelua:
ma‚ąíto 10‚ąí19, pe 10‚ąí18
Omatoimiaika: ma‚Äďpe 9‚Äď10
la suljettu

Sivut

Tilaa syöte Ajankohtaista lapsille (RSS)