Ajankohtaista lapsille

Lue lapselle

Tässä kuvassa nalle lukee satuja.

Yhdessä ääneenlukeminen on kivaa ja tosi hyödyllistä! Jos lapsi ei vielä itse osaa lukea, on tärkeää, että vanhempi tarttuu kirjaan ja lukee lapselle. Lapsen sanavarasto kasvaa huimasti ja hän menestyy paremmin koulussa. On myös ihanaa saada rauhoittua oman vanhemman syliin. Lue lisää hyödyistä Lue lapselle -hankkeen nettisivuilta!

 

 

 

Nappaa kaikki Pokémon Go -oppaat!

Viime kesän heinäkuussa Pokémon Go -mobiilipeli sai yhtäkkiä valtavan määrän jengiä rymyämään puistoissa ja pusikoissa pokémonien perässä. Osa kuitenkin ehkä pääsi kunnolla pelaamaan vasta joululomalla uudella lahjapuhelimella. Pelistä helmikuussa julkaistu uusi päivitys tuntuu myös innostaneen monet uudelleen pokémoneja kouluttamaan. Iitin kirjaston kännyköiden latauspisteellä vilinä on ainakin taas vilkastunut.

Aiheet: 

Välipalaa koulun jälkeen!

Andy Stantonin kirjassa Herra Gummi ja tanssiva karhu Joonatan Kare kiertää kuumailmapallolla ympäri maailmaa tutustumassa eri maiden välipalatarjontaan, mm. Intiasta hänen mukaansa tarttuvat samosat ja Japanista sushit  Itselleni riittää kyllä välipalaksi ihan tomaattijuustovoileipä! Seuraavista kirjoista voit kuitenkin löytää erilaisia välipalaherkkuja koottavaksi isompaankin nälkään:

rosvoruokaa.jpg

Aiheet: 

Sivut

Tilaa syöte Ajankohtaista lapsille (RSS)