Uusi kirjoituskilpailu: Poliittinen murha

Dekkaripäivien kirjoituskilpailu 2018: rikosnovelli teemalla Poliittinen murha

 

Rikosaiheinen kirjoituskilpailu 2018

Säännöt
 

POLIITTINEN MURHA

 

1. Kirjoita novelli, jonka teemana on poliittinen murha. Murha voi tarkoittaa fyysistä tai ei-fyysistä ihmisen tuhoamista. Sijoita tapahtumat Suomeen, mihin tahansa Suomen historian aikakauteen. Tekstin pituus saa olla korkeintaan 10 A4-sivua, yhteensä 20 000 merkkiä.

2. L√§het√§ novellisi postissa kahtena kappaleena 31.12.2017 menness√§ osoitteeseen: Kouvolan kaupunginkirjasto, PL 33, 45101 Kouvola. Kuoreen merkint√§ ‚ÄĚKirjoituskilpailu‚ÄĚ.

3. Käytä nimimerkkiä, mutta lähetä tekstin mukana erillisessä suljetussa kuoressa oikeat henkilö- ja yhteystietosi, osoite, puhelin ja sähköposti.

4. Paikallinen raati seuloo kirjoituksista parhaimmat p√§√§tuomari Jari J√§rvel√§n arvioitaviksi. P√§√§tuomari valitsee n√§ist√§ 1‚Äď3 palkittavaa novellia, joille raati jakaa 2 000 euron palkintosumman parhaaksi katsomallaan tavalla. Kilpailun tulokset julkistetaan ja palkinnot jaetaan Kouvolan Dekkarip√§ivill√§ 8.6.2018.

5. Parhaista novelleista julkaistaan kirjoituskokoelma Kouvolan XXII Dekkaripäivillä 2018.

6. Kilpailu on kaikille avoin. Jokainen kirjoittaja voi osallistua vain yhdellä novellilla.

7. Tekstien tulee olla ennen julkaisemattomia. Kouvolan Dekkaripäivät pidättää itsellään oikeuden julkaista kilpailuun tulleita novelleja myöhemminkin painettuina tai verkossa.

 

www.dekkaripaivat.fi | www.facebook.com/dekkaripaivat

 

Liitetiedostot: 

Arviot: 

Ei äänestetty

Kommentit

Kysymyksiä

Hei!
Pitääkö murha olla oikeasti tapahtunut vai fiktiivinen? Voiko se esimerkiksi olla jostakin sodasta jonkun ei merkittävänkin ihmisen tarina?

Kirjoituskilpailu Poliittinen murha

Hei! Kiitos kysymyksestä. Kyllä murha voi olla fiktiivinen tai todellisen ihmisen tarina, ihan miten vaan. Tarina voi olla myös sijoitettu mihin tahansa aikaan ja paikkaan.

Kalmanlinja

Pitääkö tekstin olla perillä vuodenvaihteeseen mennessä vai riittääkö, että sen lähettää tuolloin? Tällaista mietiskelin, koska joulukuussa kirje täytyy varmaan postittaa todella aikaisin, että on vuodenvaihteeseen mennessä perillä...