Arsin aineistovinkit

Pyysimme Iitin kirjastossa TET-harjoittelijoiltamme hyviä suosituksia. Tässä Arsi Jaakkolan vinkit Kyyti-kirjastojen kokoelmista.

Susikoira Roi on Jorma Kurvisen kirjoittama vuosina 1976-2002 kirjasarja, minkä pääosissa ovat susikoira Roi ja Tomi, joka sarjan ensimmäisessä osassa pelasti Roin.

Star Wars on George Lucasin luoma elokuvasarja, josta on kirjoitettu myös kirjoja.

James Bond on j√§nnityskirjasarja, jonka kirjoittamisen on aloittanut Ian Fleming.¬† James Bond kirjoja on kirjoittanut my√∂s mm. John Gardiner ja Raymond Benson. James Bond kirjoja on kirjoitettu noin 40, joista noin 35 suomennettu. James Bond ‚Äď elokuvia on tehty 27.

Aku Ankka on sarjakuvalehti, joka on ilmestynyt Suomessa vuodesta 1951. Nykyään Aku Ankka ilmestyy joka viikko keskiviikkoisin. Kerran kuussa julkaistaan Aku Ankan taskukirja. On olemassa Aku Ankka kirjoja. Aku Ankka esiintyy myös peleissä. Aku Ankka hahmoista ainakin Aku Ankka, Mikki Hiiri ja Hessu Hopo ovat esiintyneet elokuvissa. Myös Roope Ankalla on oma lehti nimeltään Roope-setä.

Harry Potter J.K.Rowlingin kirjoittama fantasiakirjasarja, jossa on kahdeksan osaa. Harry Potterista on tehty kahdeksan elokuvaa. Rowling on kirjoittanut kolme Harry Potterin maailmaan liittyvää kirjaa.

get_add_info.pngget_add_info_1.pngget_add_info_2.png

Arviot: 

0
Ei äänestetty