Ajankohtaista

Kirjastoauto Oravan Matti ei kulje t√§n√§√§n ja huomenna 19.‚Äď20.7.

Tiedote 19.7.2017

Kirjastoauto Oravan Matti ei poikkeuksellisesti aja t√§n√§√§n ja huomenna 19.‚Äď20.7.2017. Pahoittelemme tilannetta.

Lisätietoa:

Raija Hasu
puh. 020 615 4812, raija.hasu[at]kouvola.fi

Kouvolan pääkirjaston pihan viheralueita kunnostetaan kesällä 2017

Kouvolan pääkirjaston piha-alueen viheristutuksia uusitaan kesäkaudella 2017. Pääkirjastoa ympäröivät korkeat havupuut kaadettiin kuluneella viikolla, koska ne olivat liian lähellä rakennusta. Puiden neulaset tukkivat katon sadevesien poistojärjestelmän ja roskasivat kattoa.

Massiivisten havupuiden tilalle istutetaan pienempiä puita, kuten sirotuomipihlajia. Lisäksi pihalle tulee muun muassa mustilanhortensioita ja syyshortensioita sekä lisää alppiruusuja. Suunnitelma sisältää myös olemassa olevan kasvillisuuden siistimisen.

Myllykosken omatoimikirjaston asiakaskysely

Syksystä 2017 alkaen Myllykosken kirjasto toimii omatoimikirjastona. Kirjastossa on jokaisena arkipäivänä henkilökohtaista palvelua ja lisäksi voit asioida omatoimiaikana omalla kirjastokortillasi.

Kirjaston tiloissa aloittaa toimintansa kaupungin nuorisopalvelut. Hyvinvointiasema jatkaa toimintaansa kirjaston tiloissa. Nämä muutokset edellyttävät kirjaston tilojen uudelleen järjestelyjä, jotka kohdistuvat nykyiseen lehtisaliin ja näyttelytilaan.

Kesän lukubingo lapsille

Lue kesällä kirjoja ja osallistu lukubingoon! Luettavat kirjat saat valita itse. Kouvolan kirjastojen lastenosastolta saat mukaasi bingokupongin ja ohjeet. Voit myös itse tulostaa bingokupongin täältä.

Kun saat täyteen kokonaisen bingorivin, täytä tietosi lomakkeeseen ja palauta se johonkin Kouvolan kirjastopisteistä 1.9.2017 mennessä. Osallistuneiden kesken arvotaan yllätyskasseja.

Sivut