Ajankohtaista

Kesän lukubingo lapsille

Lue kesällä kirjoja ja osallistu lukubingoon! Luettavat kirjat saat valita itse. Kouvolan kirjastojen lastenosastolta saat mukaasi bingokupongin ja ohjeet. Voit myös itse tulostaa bingokupongin täältä.

Kun saat täyteen kokonaisen bingorivin, täytä tietosi lomakkeeseen ja palauta se johonkin Kouvolan kirjastopisteistä 1.9.2017 mennessä. Osallistuneiden kesken arvotaan yllätyskasseja.

Haminan kirjastojen kesäaukiolo 2017

Haminan kaupungin kirjastojen aukioloaikoja supistetaan kes√§kuukausina henkil√∂kunnan vuosilomien takia ajalla 29.5.‚Äď3.9.2017.

Haminan kirjasto ma‚Äďpe klo 12‚Äď19, la suljettu¬†

Lehtisali ja kirjastogalleria ma‚Äďpe klo 10‚Äď19, la suljettu

Ruissalon omatoimikirjasto ma‚Äďto klo 7‚Äď20 pe‚Äďsu klo 7‚Äď18

Henkil√∂kohtaista palvelua saatavilla ma‚Äďke klo 12‚Äď18 to‚Äďpe klo 9‚Äď15¬†

Ruissalon omatoimikirjasto on suljettuna 26.6.‚Äď6.8.2017.¬†

Asutko Kotkassa? Luetko? Kiinnostaako ilmainen pitsa?

Tiesitkö, että lukemalla vain kolme kirjaa, voit voittaa kymmenen arvoisen pitsalahjakortin, jos olet alle 20 vuotta ja asut tai käyt koulua Kotkan kaupungissa.Totta se on! Lukemalla kolme haluamaasi kirjaa voit osallistua Kotkan kirjaston järjestämään Lue itsesi pitsalle -kampanjaan, jossa arvotaan kymmenen kappaletta kymmenen euron lahjakorttia osallistuneiden kesken Kotkan kaupungissa asuvien ja kampanjaan osallistuneiden nuorten kesken. Et siis vaadu kuin hieman aikaa lukemiselle ja arpaonnea!

Kuinka osallistun?

Kouvolan kirjastojen kesäaukioloajat 2017

Kouvolan kirjastojen aukioloajat 5.6.‚Äď3.9.2017

Kaikki kirjastot ovat kesällä auki maanantaista perjantaihin. Haanojan omatoimiaikaan on lisätty kuusi tuntia talviaikaan verrattuna. Korian, Valkealan ja Jaalan kirjastoissa on pieniä muutoksia kesään 2016 verrattuna, mutta muutokset eivät vähennä aukiolotunteja.

Kouvolan pääkirjasto
Henkilökohtaista palvelua:
ma‚ąíto 10‚ąí19, pe 10‚ąí18
Omatoimiaika: ma‚Äďpe 9‚Äď10
la suljettu

Selkokirjat

Lukemista niille, joille lukeminen tuottaa vaikeuksia

Viime vuosina on ilmestynyt ilahduttavan paljon myös selkokielisesti kirjoitettuja nuortenkirjoja. Mukaan mahtuu niin fantasiaa kuin jännitystäkin, sekä tietysti myös perinteisempiä nuorten elämää käsitteleviä kirjoja. Selkokirjat eroavat yleensä normaaleista kirjoista siten, että tekstiä on vähemmän ja lauseet ja sanavalinnat on helppolukuisempia kuin normaaleissa kirjoissa.

Aiheet: 

Sivut