Tapahtumat Kouvola - Iitti

Elokuva People like us pääkirjastossa

Yhdysvaltalainen melodraama ihmissuhteista vuodelta 2012. Ohjaus Alex Kurtzman, käsikirjoitus Kurtzman, Roberto Orci ja Jody Lambert, pääosissa Chris Pine, Elisabeth Banks, Olivia Wilde ja Jon Favreau. Kesto 1 t 54 min. Ikäraja K-12. Tilaisuus on maksuton.

Tapahtuman ajankohta: 

Torstai, lokakuu 2, 2014 - 18:00 - 20:00

Tapahtumapaikka: 

  • Kouvolan p√§√§kirjaston auditorio

Vokki-Myyrät pääkirjastossa lasten riemuksi

Vokki-Myyräthoukuttelee lapset tanssimaan mukana.

Riemuisa uutinen kaikille lapsiperheille ja lastenmusiikin ystäville: Vokki-Myyrät lähtee kirjastokiertueelle. Ensimmäisenä kohteena on Kouvolan pääkirjasto maanantaina 6.10. klo 18.

Luvassa on todellinen lastenmusiikin show, jossa pienet katsojat saavat tempautua musiikin mukaan satumetsän maailmaan. Kolme iloista myyrä-soittajaa ottavat lapset mukaan tanssimaan ja taputtamaan.

Lauluissa tulee vastaan monia eläimiä ja luonnon ihmeitä.  Lauluihin liittyy aina yhteinen kiva leikki, laulurallatus tai iloinen liikunta, lupaa Jouni Sjöblom.

Tapahtuman ajankohta: 

Maanantai, lokakuu 6, 2014 - 18:00 - 19:00

Tapahtumapaikka: 

  • Kouvolan p√§√§kirjasto

Vokki-Myyrät Valkealan kirjastossa lasten riemuksi

Vokki-Myyräthoukuttelee lapset tanssimaan mukana.

Riemuisa uutinen kaikille lapsiperheille ja lastenmusiikin ystäville: Valkealan kirjastossa seikkaillaan Vokki-Myyrien Satujen metsä -konsertissa tiistaina 7.10. klo 18.

Luvassa on todellinen lastenmusiikin show, jossa pienet katsojat saavat tempautua musiikin mukaan satumetsän maailmaan. Kolme iloista myyrä-soittajaa ottavat lapset mukaan tanssimaan ja taputtamaan. Lauluissa tulee vastaan monia eläimiä ja luonnon ihmeitä. 

Tapahtuman ajankohta: 

Tiistai, lokakuu 7, 2014 - 18:00 - 19:00

Tapahtumapaikka: 

  • Valkealan kirjasto

Vanhustenviikon tapahtuma Myllykoskella

Antero Raanoja lukee yleisölle novelleja klo 15:00.

Kirjastossa on esillä äänikirjoja ja Celia-kirjaston esitteitä. Kirjaston näyttelytilassa voit istahtaa hetkeksi alas kuuntelemaan äänikirjaa kirjaston aukioloaikana.

Tervetuloa vanhustenviikon SeniorSurf-tapahtumaan!

Tapahtuman ajankohta: 

Tiistai, lokakuu 7, 2014 - 12:00 - 19:00

Tapahtumapaikka: 

  • Myllykosken kirjasto

√Ą√§nikirjat tutuiksi SeniorSurf-p√§iv√§n√§

Kouvolan kirjastoissa esitellään äänikirjoja SeniorSurf-teemapäivänä  tiistaina 7. lokakuuta. Useimmissa kirjastoissa on iltapäivällä tapahtuma, jossa tuodaan esille lainattavia äänikirjoja ja opastetaan niiden käyttöön. Kirjastoissa voi kokeilla kirjan kuuntelua. Paikalla on myös vapaaehtoisia lukijoita, jotka viihdyttävät yleisöä lukemalla ääneen lyhyitä tarinoita.

Tapahtumat järjestetään SeniorSurf-teemapäivänä, jonka tarkoitus on tutustuttaa ikäihmisiä tietotekniikan käyttöön.  SeniorSurf on Vanhustyön Keskusliiton koordinoima tapahtuma, ja se ajoittuu vanhustenviikolle.

Tapahtuman ajankohta: 

Tiistai, lokakuu 7, 2014 (Koko päivä)

Tapahtumapaikka: 

  • Kouvolan kirjastot

Sivut